Alt Å Vite Om Smykker

Kroppssmykker er en trend som er her for å bli. Mens en enkelt, glitrende navlepiercing kan være sexy, er det mulig å ta trenden for langt. Kroppspiercing kan være meningsfylt og har eksistert i noen kulturer i generasjoner, men det er ganske nytt for de fleste av oss. Det er vanskelig for noen i 60-åringer å forstå hvorfor en tenåring har pigger som stikker ut av ansiktet hans.

Hvis du har metall allergier, sørg for å kjøpe nikkel gratis smykker. Nikkel er en vanlig legering som blandes inn med edle metaller som sterling sølv for å gjøre dem mer smidige. Sølv i seg selv er veldig flytende i sin opprinnelige tilstand og derfor ikke betydelig nok til å bli riktig støpt til smykker. Ofte legges en annen legering som nikkel til. Pass på at du sjekker hva du kjøper for å sikre at det er nikkelfri.

Når du shopper for diamanter, sørg for at du handler for dem basert på deres fire viktigste kriteriene: farge, kutt, klarhet, og karat. Fargen refererer til nyansen av steinen. Snittet refererer til måten at steinen er fashioned, slik som prinsesse og firkantede kutt. Klarhet refererer til flawlessness av steinen. Den karat refererer til vekten av steinen.

Bruk et egg til å antikke sterling sølv smykker. Bare kok egget, hakk det opp, og legg det i en pose med sølvstykket ditt. Om noen timer vil smykkene dine endre farger, og da kan du polere den til et vakkert antikk utseende. Dette er en effektiv metode fordi egg inneholder svovel, og svovel forårsaker reaksjonen når den blandes med sterlingsølv.

For å lage en mote fremover ser på et budsjett, prøv å handle for vintage smykker. Smykker trender er sykliske og stilige smykker kan ofte bli funnet for billig på sparsommelighet butikker. Ta deg tid til å sortere gjennom de gamle smykkene på dine lokale sparsommelighetsbutikker og loppemarkeder. Du vil sannsynligvis finne noen flotte stykker til en lav pris.

Når du kjøper smykker som en gave-Husk den personen som du kjøper den for-og sørg for at det er hensiktsmessig. Lagre super-dyre smykker for sine kjære. Å gi kostbar baubles til folk som ikke er så nær deg kan gi dem feil idé, eller gjøre dem føler ubehag. La forholdet som du deler med andre diktere de type smykker som du gir dem.

Kjøp smykker på salg når det er mulig. Du kan spare store mengder penger hvis du er kunnskapsrik. Se etter de beste kampanjer og salg på Internett, i lokalavisen, på TV-annonser, og selv i storefront vinduer. Vurder å kjøpe noe som er ute av stil for å få en bedre avtale.

Prøv å være fasjonabel med denne trenden, men ikke gå for langt. Du kan angre på at du putter flere hull i ansiktet ditt når du er 30 år og har arr fra tenåringspiercingene dine. Ikke alle setter pris på dette utseendet, så prøv å være tålmodig med besteforeldrene dine. Det er godt å være individ, men det betyr ikke å gjøre det alle andre gjør.