Smykker Tips Som Alle Kan Bruke Akkurat Nå

Hvis du ønsker å finne smykker for å komplimentere klærne dine, er det flere enkle måter å finne ut hva som vil fungere og hva som ikke vil. Sjekk ut følgende tips om hvordan du kombinerer smykker med klær og hvordan du handler rundt for smykker som du vil elske å ha på deg.

Vær forsiktig med din smykker lagring. Det er bedre å bruke bokser, rom, holdere og kroker for å holde brikkene atskilt. Ikke bare putte dem i en stor, uorganisert haug. Dette kan skade skjøre, delikate smykker, og halskjeder kan bli svært viklet inn i andre smykker stykker.

Når du velger smykker for et antrekk, tenk på ikke bare hvilken farge eller farger klærne dine er, men også hvilken farge smykkene dine er. Hvis du har på deg et halskjede på en sølvkjede, kan du prøve å pare det med en sølvring eller øredobber med sølvfunn. Prøv å unngå å blande forskjellige fargede metaller med mindre du har et enkelt stykke, for eksempel en klokke, som kombinerer begge.

Kjøp fargerike smykker for å pare med de samme svarte klærne. Den samme lille svarte kjolen kan virke som et helt nytt og spennende antrekk bare ved å legge til forskjellige tilbehør. Fargerike smykker vil skille seg ut mot en mørk farge, samt gi deg et dynamisk utseende.

Når du velger et antrekk for arbeid, tenk på hvilke smykker som kan eller ikke kan være passende. Tilbehør kan få et antrekk til å virke mer ferdig, men noen gjenstander passer kanskje ikke for ditt arbeidssted. Kontroller at alt du har på deg passer til arbeidets kleskode.

Finn en anerkjent selger. Spør venner, familie og bekjente hvor de mener du bør prøve å finne smykker. Finne en gullsmed som anbefales av pålitelige personer kan gi deg en fordel å handle rundt. Du vil på forhånd vite hvilke erfaringer andre kan ha hatt, og være i stand til å forberede seg bedre.

Når du selger smykker på nettet, må du være sikker på at du merker deg selv. Du ønsker å skape en unik identitet for å skille deg fra konkurrentene for å holde forbrukerne kommer til deg. En måte du kan gjøre dette på er å innlemme en unik funksjon i stykket, emballasjen eller presentasjonen.

Hvis du velger å lage og selge smykker på håndverksbasarer eller loppemarkeder, ta deg tid til å sikre at hver brikke har en tydelig merket prislapp som ikke kan tukles med, men kan fjernes uten å skade varene. Selv om ingen liker å tro at tyveri kan skje med dem, er det best å beskytte investeringen av tid og penger.

Hvis du kjøper en diamant merket som antikk, forskning det. Du bør få et sertifikat av autentisitet med diamant din. Dette bør være fra en uavhengig kilde. Antique diamanter må være minst hundre år gammel for å bli vurdert antikk. Diamanten bør også være fra en gjenkjennelig europeisk kunst periode.

Smykker kan lage eller ødelegge et antrekk. Å velge et stykke som er for stilig kan ødelegge et fint ensemble, og å ha noe for undervurdert kan risikere at det blir oversett helt. Å følge noen enkle moteregler kan sikre at du ikke gjør noen strålende feil når du trenger å se bra ut.